Electric heating

Woonboulevards balen van deze tips!

Geplaatst op

Kostenbesparing is altijd fijn, zeker als je student bent en je studio wilt inrichten. Wordt dit altijd een krap verhaal? Wij geloven van niet! In deze blog gaan we je een aantal tips geven waarmee jij je studio goedkoper kunt inrichten. Het is voor veel studenten een opluchting. Lees snel verder en begin direct met geld besparen. We kunnen je verzekeren dat woonboulevards balen van deze tips!

Pallet of steigerhout

Er zijn twee toverwoorden als het gaat om het inrichten van je studio: pallet en steigerhout. Dit hout is zo goedkoop en gemakkelijk te bewerken, dat je eigenlijk wel gek zou zijn om hier niet naar te kijken. Op internet zijn verschillende bouwplannen hiervoor te vinden. Door de relatief lage prijs is het mogelijk om een goedkope inrichting voor je studio te maken. Een pallet is al vanaf € 10 te koop, dus tel uit je winst. Steigerhout is ook populair en zorgt voor een bijzondere sfeer in de studio, die wij zouden omschrijven als industrieel. Best wel grappig en gewaagd om materiaal wat normaal gesproken in een industriële context te zien was, nu in een huiskamer te zetten.

Goedkope houten jaloezieën

Zonlichtwerende vitrage is niet altijd gemakkelijk goedkoop in de vingers te krijgen. Daarom raden we je aan om goedkope houten jaloezieën aan te schaffen. Dit ziet er lekker strak uit, past goed bij het industriële interieur wat je gecreëerd hebt met het pallet- en steigerhout en gaat lang mee vanwege het duurzame karakter van hout.

Multifunctionele meubels

In deze blog willen we de woonboulevards toch niet helemaal dwarszitten, daarom geven we je deze tip: schaf multifunctionele meubels aan wanneer je woont in een kleine studio. Voorbeelden van multifunctionele meubels zijn onder anderen: bedbanken en tafelbureaus. Het hele idee van een multifunctioneel meubel is dat je het op verschillende manieren kunt gebruiken en daardoor ruimte kunt besparen in een studio. Kijk bij de dichtstbijzijnde woonwinkel of er iets tofs voor je bij is. Zo kun je eigenlijk meer ruimte in je studio creëren dan er is, door simpelweg een multifunctioneel meubelstuk te gebruiken. Wil je meer tips over inrichten en wonen, blijf ons dan volgen en de blogs lezen. Veel plezier met het creëren van je ideale studio.

Gerelateerde berichten

Over ons

We helpen je graag verder met het reguleren van het binnenklimaat van je woning.

Contactgegevens

Via info @ electric-heating.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden