Electric heating

Wat zijn de voordelen van een elektrische boxspring?

Geplaatst op

De boxspring is heel populair. Dit is natuurlijk niet voor niks! Dit komt omdat zo’n bed als comfortabel wordt ervaren. In deze blog hebben we het over de elektrische boxspring en de voordelen hiervan.

Wat is een elektrische boxspring?

Wanneer je kiest voor een elektrische boxspring bij jouw slaapbank, dan kan je doormiddel van een motortje het hoofd en- voeteneind  verstellen. Hierdoor kan je rugklachten voorkomen en altijd een fijne positie aannemen. Zo een boxspring biedt jou de gelegenheid om altijd en in elke situatie te kunnen ontspannen.

Comfortabel

Het eerste voordeel van een elektrische boxspring, is dat deze erg comfortabel ligt. Hoe ideaal is het niet dat je tijdens het lezen of televisie kijken je hoofdeind een stuk omhoog kunt verstellen. Door deze houding kan je rustig tv kijken of een boek lezen zonder dat je nek of rug hier onder lijdt. 

Rugklachten

Wanneer je last hebt van rugklachten, dan kan een elektrische boxspring echt een oplossing zijn. Door bijvoorbeeld het voeteneind een stukje te verstellen, kan de spanning op je rugspieren al verlicht worden. Doordat je dan lekkerder kunt slapen, krijg je natuurlijk ook een betere nachtrust. Dit kan resulteren in minder tot geen rugpijn overdag!

Het lange termijn

Bij de aanschaf van een nieuw bed of matras wordt vaak niet nagedacht over het lange termijn. Maar het is natuurlijk logisch dat een goed matras of boxspring lang meegaat. Wanneer je na gaat denken over het lange termijn, is een elektrische boxspring niet zo’n gek idee. Misschien heb je over tien tot twintig jaar wel behoefte aan een verstelbare boxspring. Zo gek is het dus niet om bij het kopen van een nieuw bed, te denken aan de lange termijn. 

Persoonlijke voorkeuren

Wat als bijvoorbeeld je partner geen tv wilt kijken of geen last heeft van rugklachten? Dit is geen probleem. Doordat er veel elektrische bedden zijn die per persoon verstelbaar zijn, staat het verstellen los van elkaar. Zo kan je tijdens het lezen, tv kijken en bij het slapen rekening houden met je persoonlijke voorkeuren. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We helpen je graag verder met het reguleren van het binnenklimaat van je woning.

Contactgegevens

Via info @ electric-heating.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden