Electric heating

Wat te doen bij schade aan je huis?

Geplaatst op

Het is natuurlijk erg vervelend, maar het kan iedereen overkomen: schade aan je woning. Het is namelijk zomaar mogelijk dat ook aan jouw woning, al dan niet door je eigen toedoen, schade ontstaat. In sommige gevallen gaat het vooral om wat kleinere problemen die maar een minimale impact hebben. Toch zijn er in sommige gevallen genoeg redenen te bedenken dat het nodig is om zo snel mogelijk iets te laten repareren. In deze blog willen we een paar van deze mogelijke schadeposten behandelen zodat je weet in welke gevallen het erg belangrijk is dat je direct een professional inschakelt om het probleem te verhelpen.

Glasschade

Heb je glasschade in je woning? Dan kan het in bepaalde omstandigheden noodzakelijk zijn dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Dat hangt eigenlijk vooral af van de mate van beschadiging. Het moge duidelijk zijn dat wanneer er een gat in het raam zit, het extra belangrijk is dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Maar ook wanneer er enkel een paar scheuren zijn ontstaan, dan is het tijdig vervangen van het glas, erg belangrijk. Wij adviseren je om op hiervoor een specialist in te schakelen. In het bijzonder raden we je aan om contact op te nemen met GSF Glasherstel.

Lekkage

Lekkage is ook een uiterst vervelende situatie, maar erg belangrijk om direct op te lossen. Een lekkage kan namelijk erg grote schade opleveren wanneer dit niet op tijd wordt aangepakt. Het kan hout doen verrotten en vervormen en ook andere materialen hebben geen profijt van nattigheid. Daarom is het belangrijk dat, wanneer je vermoedt dat je een probleem hebt met lekkage, je direct een geschikte loodgieter inhuurt om ervoor te zorgen dat de waterschade beperkt blijft en je niet nog verdere kosten maakt aan toekomstige reparaties. Als je er op tijd bij bent kan het namelijk nog best wel meevallen hoeveel tijd en geld je kwijt bent als gevolg van een lekkage.

Gerelateerde berichten

Over ons

We helpen je graag verder met het reguleren van het binnenklimaat van je woning.

Contactgegevens

Via info @ electric-heating.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden