Electric heating

Hoe je het perfecte eiken tafelblad uit kan kiezen

Geplaatst op

Een huis inrichten komt met een heleboel uitdagingen. Hoe ga je de woonkamer indelen? Wat is een logische indeling? Met welke kleuren ga je werken? Hoe groot mag de eettafel zijn? Welke materialen wil je gaan gebruiken? Kortom: het is een hele klus. Vooral het uitkiezen van een goede eettafel is cruciaal, aangezien je hier vaak gebruik van gaat maken. Het is dan ook handig om een goed tafelblad uit te zoeken, dat lang meegaat. Een eiken tafelblad is een hele goede optie. In deze blog vertellen we meer over tafelbladen, dus lees snel verder! 

Het soort tafelblad

Een eiken tafelblad is een tafelblad van hele goede kwaliteit en zal dus lang mee gaan. Er zijn heel veel mogelijkheden voor deze tafelbladen en daarom is het handig om eerst na te denken wat voor soort tafelblad je wil. Wanneer je een minimalistische inrichting hebt, is een elegant tafelblad heel mooi. Kies dan bijvoorbeeld voor een tafelblad met rechte planken. Als je een industriële of landelijke inrichting hebt, past een stoer eiken tafelblad daar goed bij. Je kan dan kiezen voor een blad waar de randen niet van afgewerkt zijn en dus niet helemaal kaarsrecht lopen. Wanneer je graag een luxe inrichting wil, is een tafelblad met visgraat heel erg mooi. Een visgraat zorgt namelijk altijd voor een chique en luxe uitstraling. Bovendien zorgt het voor net wat meer details dan een standaard tafelblad. 

Verschillende vormen en tafelpoten

Veel mensen hebben een rechthoekige eettafel. Dit is perfect voor wat grotere ruimtes en zorgt voor veel zitplaatsen. Een ovale eiken tafelblad zal voor een speelse sfeer zorgen, zonder dat je te veel dinerruimte verliest. Een rond eiken tafelblad is ideaal voor ruimtes die wat kleiner zijn. Daarnaast kunnen de tafelpoten die je bij het tafelblad kiest veel invloed hebben de tafel. Combineer een robuust tafelblad bijvoorbeeld met grote tafelpoten en een elegant blad met een set dubbele poten. Wanneer je bijvoorbeeld een ovale of ronde tafel kiest, kan je het best kiezen voor midden poten. Deze worden in het midden van de tafel gemonteerd zodat je rond de hele tafel kunt zitten. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden