Electric heating

Energiekosten besparen doe je zo

Geplaatst op

De energieprijzen zijn de pan uit gerezen. Dit weet jij, dit weet je energieleverancier, dit weet Mark Rutte; iedereen weet het! Maar, doen ze er wat aan? Nee, vaak niet. Jij hebt nu de kans om dit wel met beide handen aan te pakken. We gaan eens goed en grondig kijken naar wat jij nu allemaal kunt doen om een lagere energierekening te realiseren. Met onder andere airco verwarming kun je dit al doen. Hoe dit tot zijn uiting komt bij airco verwarming en nog veel meer, lees je hier.

Airco verwarming

Een airco staat bij veel mensen bekend als iets wat je aan zet om het koeler te maken in een kamer. Dit klopt deels. Dan zul je je afvragen ‘Dan worden mijn energiekosten toch alleen maar hoger?’. Nee. Waarom niet? Nou, een airco kan ook verwarmen. Airco verwarming is vele malen zuiniger en maakt gebruikt van elektriciteit in plaats van gas. Nou zijn de gaskosten een beetje gestegen de afgelopen maanden. En laat elektriciteit nou net een stuk goedkoper zijn. Komt dat even goed uit! Gebruik maken van airco verwarming kan er dus voor zorgen dat je energiekosten een flink stuk lager uitslaan. Let op! Kijk altijd naar je individuele situaties. De algemene regel is dat een kamer verwarmen met airco goedkoper is, maar er bestaan altijd uitzondering. 

Minder verbruiken

Ja, deze is een beetje logisch. Toch kan minder verbruiken snel over het hoofd worden gezien. Een airco verwarming is natuurlijk een optie, maar kost in de eerste instantie ook gewoon geld. Bij deze tip is dat niet het geval. Minder verbruiken begint bij jou, niet bij je portemonnee. Kijk naar simpele dingen. Zoals apparaten die de hele dag aan staan, ook al gebruik je ze niet. Minder lang douchen, minder autorijden en minder vaak het licht aan laten staan; ze dragen allemaal bij. Misschien niet in hele grote bedragen, maar hé, wie het kleine niet eert is het grote niet weert! Gebruik deze tip in combinatie met een airco verwarming om tot een geweldig resultaat te komen, het kan enorm schelen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We helpen je graag verder met het reguleren van het binnenklimaat van je woning.

Contactgegevens

Via info @ electric-heating.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden