Electric heating

Een elektrische haard buitenshuis?

Geplaatst op

Elektrische verwarming is binnenshuis zeer populair. Logisch, want er zijn tal van voordelen te benoemen van dit type verwarming. Wist je echter dat het ook mogelijk is om buitenshuis een elektrische haard te plaatsen? Dit zorgt ervoor dat je ook ‘s avonds lekker van je tuin kunt genieten. Plaats je een elektrische haard in je tuin, dan voelt je tuin er meteen een stuk luxer uit. Niet alleen blijft je tuin zo lekker warm wanneer het afkoelt, maar het komt ook de uitstraling ten goede. Wil je dit in je eigen tuin gaan realiseren, dan is het wel belangrijk om voor een haard te kiezen die ook geschikt is voor buiten. Hieronder lees je nog een aantal tips om alles uit je tuin te halen.

Een elektrische haard in combinatie met keramische tuintegels

Het is zeker geen slecht idee om een elektrische haard te combineren met keramische tuintegels. Zo krijg je namelijk echt een fantastische plek om van je tuin te genieten. Keramische tuintegels zijn geliefd vanwege de uitstraling. Daarnaast hebben keramische tuintegels echter ook nog een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn de tegels bijvoorbeeld ideaal omdat ze ook slijt-, kras- en kleurvast zijn. Dat zorgt ervoor dat de keramische tuintegels een lange tijd mooi blijven. De tegels hebben bovendien een indrukwekkend lange levensduur.

Een overkapping is ook geen slecht idee

Heb je eenmaal een prachtige tuin met keramische tuintegels die je ook nog eens kunt verwarmen met een elektrische haard? Dan is het een goed idee om ook nog een overkapping te realiseren. Warme lucht stijgt namelijk op. Met een overkapping blijft de warmte langer hangen. Wanneer je een kapschuur hebt waarbij ook de zijkanten dicht zijn, heb je bovendien ook minder last van de wind. Het resultaat is een tuin waar je altijd kunt genieten van de rust, of het nu zomer of hartje winter is.

De meeste mensen vinden het belangrijk dat ze van hun tuin kunnen genieten. Wanneer jij hier ook waarde aan hecht, is het geen slecht idee om eens na te gaan of bovenstaande tips iets voor jou zijn. De kans is groot dat je hierna niet meer uit de tuin weg te slaan bent!

Gerelateerde berichten

Over ons

We helpen je graag verder met het reguleren van het binnenklimaat van je woning.

Contactgegevens

Via info @ electric-heating.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden