Electric heating

4 manieren om anders om te gaan met je kapstok

Geplaatst op

We zijn misschien gewend om het soort te zien dat rechtop staat met meerdere uitsteeksels aan de bovenkant voor hangende jassen. Dit type kapstok is ongetwijfeld de meest klassieke optie. Er zijn echter meerdere opties beschikbaar bij de keuze van een kapstok.

Een kapstok met individuele haken

Een optie is het ophangen van individuele haken aan de muur. Je kunt vervolgens kiezen om ze heel eenvoudig te laten, of in verschillende vormen en kleuren te kiezen. Welke stijl je ook kiest, je kunt je kapstok op deze manier volledig naar eigen wensen inrichten. Het is toch vaak een van de eerste dingen die je ziet als je jouw woning inloopt. Dit geldt dan natuurlijk ook voor gasten die jouw woning bezoeken. Kies zoveel haken als je zelf wil! 

Denk ruim: kapstokmeubilair

Er zijn veel verschillende soorten meubilair waarin een kapstok is verwerkt, zoals je dit bijvoorbeeld in je lokale kroeg ook hebt met haken onder de bar. Dit meubilair neemt over het algemeen veel ruimte in beslag. Het heeft zijn eigen specifieke ruimte nodig, wat betekent dat het echt opvalt in je hal. Denk bijvoorbeeld aan een hoge kast met aan de zijkanten ruimte voor jassen, tassen en dassen. 

Geef je kinderen een eigen kapstok

Kinderen vinden het geweldig als ze een eigen kapstok hebben. Je kunt deze kapstok wat lager hangen dan de ‘volwassen’ kapstok. Sterker nog, je kunt een kapstok ook nog in hun eigen kamer ophangen, waardoor je extra ruimte bespaart als je bijvoorbeeld een smalle gang hebt. Een kapstok kinderkamer kun je zelf maken, maar bijvoorbeeld ook online kopen. 

Interieurideeën voor een lange gang

Een tip voor wie een lange gang wil inrichten: benadruk de lengte van de gang met smalle, langwerpige meubels. Dit geeft je voldoende ruimte om vrij te bewegen, maar laat de kamer niet leeg staan. Zo creëer je zelfs opbergruimte om spullen op te bergen en maak je gebruik van de hoogte.

Gerelateerde berichten

Over ons

We helpen je graag verder met het reguleren van het binnenklimaat van je woning.

Contactgegevens

Via info @ electric-heating.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden